Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MST hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Stroke Centrum Találkozó - Webinárium 2020. május 28. (csütörtök) 15:00- 16:30
  2020.05.25.

  A Boehringer Ingelheim és az Angels Kezdeményezés webkonferenciája a Magyar Stroke Társaság támogatásával

   

  Tisztelt Kollégák!

   

  Mint ahogy arra emlékezhetnek, márciusban el kellett halasztanunk a Stroke Centrum Találkozónkat.

   

  Most azonban mégis nagy örömmel és szeretettel invitáljuk Önöket újra, mert úgy döntöttünk, hogy online formában valósítjuk meg a rendezvényt, amelyhez a Boehringer Ingelheim és az Angels nyújtott nekünk segítséget.

   

  Találkozónk aktualitását egyrészt a stroke centrumok munkájának és tapasztalatainak értékelése és megbeszélése adja, másrészt pedig a jövőben is várható, COVID-19 vírusfertőzött stroke betegek ellátásának kérdései, amelyeket illetően igyekszünk nemzetközi kitekintést is adni.

   

  Dr. Szapáry László
  Az MST elnöke

   

  Időpont:
  2020. május 28. (csütörtök) 15:00- 16:30

   

  Program:

   

  15.00: Megnyitó

  15.05: Dr. Szapáry László: A 2019-es év rekanalizációs adatai, a prehospitális helyzet, és a COVID-19 - stroke felmérés eredményei

  15.25: Prof. Dr. Bereczki Dániel: RES-Q - hazai tapasztalatok

  15.40: Dr. Óváry Csaba: Nemzetközi guideline-ok a COVID-19 fertőzött stroke betegek ellátására vonatkozóan, és a magyar konszenzus

  15.55: Dr. May Zsolt: Esetismertetés COVID-19 fertőzött stroke betegek ellátásáról

  16.10: Kérdések és diszkusszió

   

  Üléselnök: Dr. Szapáry László

   

  A webkonferenciára regisztrálni 2020. május 27. 24:00 óráig lehetséges, ezután az időpont után nem áll módunkban regisztrációt elfogadni. Jelentkezéshez kérem kattintson ide:

   

   

  Technikai tudnivalók a csatlakozáshoz:
  A webkonferencia megtekintéséhez regisztráció szükséges. A regisztrált felhasználók a webkonferenciát megelőző napon kapnak egy e-mailt a hello@eventstream.hu e-mail címről, a megtekintéshez szükséges linkkel, illetve a belépéshez szükséges felhasználónévvel és jelszóval. Kérjük, ellenőrizze SPAM mappáját, ugyanis előfordulhat, hogy a levél oda fog érkezni. Egy felhasználónévvel és jelszóval egyszerre csak egy személy léphet be, ezért azt tanácsoljuk, hogy más, a konferenciára nem regisztrált személynek ne küldje tovább a válaszlevélben kapott belépési adatait.

   

  A webkonferencia zavartalanságának biztosítása érdekében a résztvevők belépése automatikusan mikrofon és kamera használata nélkül fog megtörténni. A webinárium alatt felmerülő kérdéseit a konferencia közben elérhető chat ablakban tudja feltenni előadóinknak, akik azokat a konferencia végén fogják megvitatni.

   

   

   
   

Vissza