Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

A(z) az MST hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Újdonság! Letölthető Neuro-ophthalmologia Kézikönyv
  2011.06.28.
  Megjelent a Neuro-ophthalmologia című kézikönyv legújabb változata E-book formájában és ingyen letölthető a NOSZA Alapítvány honlapjáról (www.nosza.eu).
  Neuro-ophthalmologia c. könyv
  Előkészületben van a könyv nyomtatott kiadása is, a Tudomány Kiadó közreműködésével.
  Megrendelhető ITT >>

  A kézikönyv alapját az eddig Magyarországon megjelent neuro-ophtalmologiai kézikönyvek (1996, 2007) időtálló fejezetei alkotják, melyeket a legmodernebb klinikai, diagnosztikai és szisztémás kezelési lehetőségek ismertetése egészít ki, így a kötet teljes képet ad a központi idegrendszeri eredetű látásvesztések és szemmozgászavarok valamennyi dimenziójáról.

  A korábbiakhoz hasonlóan a könyv fejezeteit az ország legkülönbözőbb orvosi műhelyeiben – különféle szakterületeken és a neurorehabilitáció területein – dolgozó 53 elméleti és gyakorlati szaktekintély írta.

  A kézikönyv minden érdeklődő számára átfogó kép et ad a neuro-ophtalmologia világában rendelkezésre álló legfrissebb ismeretekről. Különösen nagy haszonnal forgathatják a szemorvosok és neurológusok mellett az idegsebészek, traumatológusok, radiológusok, valamint a kardiovaszkuláris betegségek és a stroke szakemberei. A könyv zárófejezetében helyet kapnak a látásukat vesztett emberek rehabilitációjának legkorszerűbb módszerei is. A kötet a rezidenseknek is segít a szakmai orientációban, az izgalmas összefüggéseket felmutató neuro-ophthalmologia nehéz határterületi tudományának megismerésében.

  HIRDETÉS (x)

Vissza