Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

A(z) az MST hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Kedves Olvasónk! Kedves Kollégám!
  2013.05.13.
  Több lapszámunkban és hírleveleinkben is tájékoztattuk Önt, hogy az Ideggyógyászati Szemle megjelenését 2013-tól csak előfizetéses rendszerben tudjuk biztosítani.

  A zökkenőmentes átállás érdekében az egész éves előfizetés határidejét május 15-ben határoztuk meg. Időben történő befizetés esetén természetesen Önnek visszamenőleg a 2013-as év korábbi számait is kipostázzuk.

  Egyúttal május 15-ig a lap on-line verziója is elérhető és megtekinthető maradt – előfizetés nélkül is.

  Jelen levelünkkel szeretnénk jelezni, hogy ez a határidő a napokban lejár és a továbbiakban csak előfizetőink számára juttathatjuk el a nyomtatott lapszámokat, és május 15-étől az online verzió is csak előfizetőink számára lesz látható.

  MÁR CSAK 4 NAPIG ELÉRHETŐ
  A szakmai információkhoz való hozzájutás folytonossága érdekében javasoljuk, hogy a jelzett határidő előtt fizesse elő az Ideggyógyászati Szemlét. Így hozzájut az összes 2013-as lapszámokhoz, és továbbra is jogosult marad az on-line tartalmak megtekintésére

  MIÉRT ÉRDEMES ELŐFIZETNI?

  Az Ideggyógyászati Szemle 2010 évtől a magyar lapok között egyedüliként rendelkezik impakt faktorral, ami 2011-ben a duplájára (0,488) emelkedett. Ez garancia arra, hogy Ön minőségi szaklapra fizet elő.

  Az ISZ on-line felülete a nyomtatotthoz képest egyre bővülő tartalommal áll előfizetői rendelkezésre.

  Célunk a lap folyamatos szakmai fejlesztése, igényekhez igazítása. Ennek jegyében komoly szakmai háttérrel, átfogó, ugyanakkor színes tartalommal szolgáljuk az ideggyógyászokat.

  Az alábbi előfizetési konstrukciók közül választhat:
  Egyéni előfizetők részére: 7 900 Ft /év
  Intézmények részére: 12 000 Ft + áfa/év
  Nyugdíjasoknak, diákoknak (kizárólag egyéni előfizetők számára): 4 000 Ft /év
  Csak on-line: 6 000 Ft/év
  Támogatói előfizetés: minimum 15 000 Ft + áfa/év.
  (Támogatóink névsorát 2013. év utolsó lapszámában leközöljük.)

  Az előfizetési díjat az alábbi módokon rendezheti:
  A kiadó bankszámlaszámára (10404089-40810913) tett átutalással – kérjük, a közlemény rovatban jelezze nevét és postacímét,
  A legutóbbi lapszámban található csekken.

  Végül, de nem utolsó sorban szeretnénk hangsúlyozni, hogy előfizetésével az Ideggyógyászati Szemle tartós fennmaradásához és fejlesztéséhez, a klinikai idegtudományok művelőinek szakmai minőségbiztosításához is aktívan hozzájárul.

  (A személyes példaadás fontosságát szem előtt tartva tájékoztatom, hogy a szerkesztőbizottság tagjai munkájukat évtizedek óta mindenfajta ellenszolgáltatás nélkül látják el, és a szerkesztőbizottság döntése alapján ők is előfizetéssel jutnak hozzá a laphoz.)

  Bízunk benne, hogy előfizetőink, így továbbra is olvasóink között üdvözölhetjük a klinikai idegtudományokkal foglalkozó, naprakész tudású szakemberek körében. Előfizetéssel kapcsolatos kérdéseivel kérjük, forduljon bizalommal Láng Szilviához a 316-4556-os telefonszámon, vagy emailben: lang.szilvia@lam.hu.

  A Szerkesztőség és a Literatura Medica Kiadó nevében tisztelettel,
  Dr. Rajna Péter
  főszerkesztő

Vissza