Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

A(z) az MST hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Vascularis Neurológia folyóiratunk továbbra is elérhető lesz!
  2014.02.12.
  Vascularis Neurológia a Magyar Stroke Társaság hivatalos lapjának szerkesztőbizottsága 2014. február 12-én megbeszélést tartott a lap jövőjére vonatkozóan. A jelenlevők állást foglaltak a lap további megjelenése mellett.
  Megállapodtak abban, hogy április 15, illetve szeptember 15. határidővel lapzárta lesz, ezt követően egy hónapon belül megjelenik a lap.

  A lap tartalmi megújítását tervez a szerkesztő bizottság, így javasolja, hogy a vascularis neurológia területén folytatott kutatások, PhD munkák rendszeres megjelentetésére kerüljön sor. Ezen kívül fontosabb nemzetközi közlemények hazai referálását javasolja a szerkesztőbizottság. Könyvismertetés, társasági hírek, kongresszusi beszámoló továbbá a szakma helyzetét bemutató interjúk fogják színesebbé tenni lapunkat. A megjelenés fontos feltétele lenne, hogy társaságunk tagjai évi 2000 Ft befizetésével stabilizálják a lap helyzetét.

  A lapszám előfizetési díja, 2000,- Ft, amelyet a Tudomány Kiadó számlaszámára kérünk utalni a 10402166-21634572-00000000 számlaszámra.

  Változatlanul fontosnak tarjuk, hogy a stroke beteg ellátás problémáival foglalkozó más szakmák képviselői, így az angiológusok, érsebészek, rehabilitációs szakma képviselői, kardiológusok és családorvosok is megfelelő információkat találjanak a lapban. Az angol nyelvű összefoglalók nemzetközi elérhetőségét biztosítani kell, továbbá a lapokat a még működő orvosi, kórházi könyvtárak számára a kiadó elküldi.  

  A lapot értéknek tekintjük. Társaságunk, szűkebb tevékenységi területünk olyan fóruma a Vascularis Neurológia, melynek megjelenése mellett a szerkesztőbizottság kiáll.  

  Prof. Dr. Bereczki Dániel a Magyar Stroke Társaság elnöke,
  Prof. Dr. Nagy Zoltán főszerkesztő,
  Dr.  Szegedi Norbert felelős szerkesztő,
  Dr.  Horváth Sándor főorvos,
  Dr. Szél István főorvos,
  Guti Péter, a Tudomány Kiadó vezetője

Vissza