Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

A(z) MST hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Neurosonológiai licenc vizsga 5 évente esedékes meghosszabbításához szükséges szintentartó tanfolyam (Budapest, 2018.11.24.)
  2018.10.13.

  Tisztelt Kollégák!

  A neurosonológiai licence vizsga 5 évente esedékes meghosszabbítása 2019-től esedékes.

  Társaságunk vezetésének kezdeményezésére egyeztettünk a négy egyetem neuroszonológiai licence képzését koordináló vezetővel,(Bereczki Dániel,Oláh László, Szapáry László, Kincses Tamás)

  Az egyeztetéseken az a konszenzus született,hogy a neuroszonológiai szakmai grémiumok az emelt szintű továbbképző tanfolyamon való részvételt elegendőnek tartják a licence megújításához. Mivel az ESZTI illetékese a licence vizsga rendelet megalkotása során nem határozott a licence meghosszabbítás feltételeiről, ezért a grémium vezetőknek lehetősége volt mérlegelésre. A licencek 2019-s meghosszabbítását követően azonban társaságunk kezdeményezi, hogy egy előre tudható követelményrendszer legyen a feltétele licence 2019-en túli meghosszabbításának, szakorvosi működési engedélyek meghosszabbítási követelményeihez hasonlóan . Ezt a jövő évben időben nyilvánosságra fogjuk hozni, hogy a licence vizsgák birtokosainak legyen ideje a következő öt évben a követelményeket teljesíteni. Ez a követelményrendszer természetesen nehézségében és fajsúlyosságában nem lesz a (szak)licencevizsga követelményekhez mérhető.

   

  Ennek teljesítésére társaságunk emelt szintű tanfolyamot szervez 2018. november 24-én 10 és 15 óra között a Semmelweis Egyetem Neurológiai Klinika tantermében (1083 Budapest, Balassa u. 6.).

   

  A tanfolyam tesztvizsgával zárul.

   

  A rendezvény díja 9.500 Ft, tagoknak 7.500 Ft, melyet a társaság számlájára átutalással lehet befizetni. Számlaszámunk: 10900011 - 00000013 - 13050009

   

  Ugyanerre a számlaszámra kell a tagdíjakat is befizetni.

   

  A tanfolyam után a Társaság megtartja éves rendes közgyűlését. A társaság tagjainak részvételére feltétlenül számítunk.

   

  Dr. Németh László a Magyar Neuroszonológiai Társaság elnöke

  Részletes program

  Jelentkezési lap

   

Vissza