Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

A(z) az MST hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Stroke Szakdolgozók Tudományos Fóruma (Pécs, 2019.04.17-18.)
  2019.02.12.

  Kedves Centrumvezetők!

   

  Idén is megrendezésre kerül 2019. április 17-én és 18-án Pécsett a Dr. Entz Béla Klinikai Oktatási Központban a Magyar Stroke Társaság hivatalos rendezvénye, a Stroke Szakdolgozók Tudományos Fóruma. A rendezvényünk egy napos, azonban két egymás utáni napon szervezzük meg, hogy dolgozóitok távolléte a mindennapi munkátokban ne okozzon fennakadást.

   

  Továbbképzésünk aktuálisan a pre-hospitális stroke ellátás gyakorlati jellegű oktatását tűzte ki céljául. Rendezvényünkkel a stroke ellátásban résztvevő OMSZ Bajtársak rendszeres képzésének első lépését szeretnénk megtenni, bízva abban, hogy a rendezvény valóban olyan gyakorlati ismereteket tud átadni a résztvevők számára, melyek a stroke ellátás színvonalát a jövőben tovább tudják javítani. A rendezvény az Állami Egészségügyi Ellátó Központ által 16 pontra akkreditált. A résztvevők számára a rendezvény díjtalan, a regisztrációs díjat az Angels Initative támogatja.

   

  A szakdolgozónak nem feltétlenül az OMSZ munkatársának kell lennie, szeretettel várjuk a stroke centrumok egyéb stroke ellátásban résztvevő szakdolgozóit is (sürgősségi osztály szakdolgozói, stroke osztály szakdolgozói).

   

  Mellékelten csatoljuk a továbbképzés jelentkezési lapját, melyet a jelentkező szakdolgozó kitöltve szíveskedjen visszaküldeni legkésőbb 2019.03.18-ig a jozifek.eszter@pte.hu email címre.

   

  Üdvözlettel,

   

  dr. habil Szapáry László

  A Magyar Stroke Társaság Elnöke

    

  Letölthető dokumentumok:

  Program

  Jelentkezési lap

Vissza