Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

A(z) MST hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Stroke Centrum Találkozó (Budapest, 2019.03.20.)
  2019.02.12.

  Kedves Kollégák, Kedves Centrumvezetők!

   

  Szeretettel meghívlak Mindnyájatokat a hagyományos, éves Centrum Találkozónkra, melyet 2019. március 20-án, szerdán, új helyszínen, a Park Inn by Radisson Budapest szállodába szervezünk (1138 Budapest Szekszárdi utca 16-18.).

   

   

   

  A program összeállításában idén is a klinikai gyakorlat szempontjából fontos kérdésekre fókuszáltunk. 

  Az aktuális centrumtalálkozón újdonságként a délutáni szekcióban neuroradiológiai továbbképzés is szerepel, melyet a Magyar Neuroradiológiai Társasággal karöltve szervezünk. Ezen továbbképzés fő célja, a mai gyakorlatban már rutinszerűen elvárható CT-Angiographiás vizsgálatok, illetve perfúziós vizsgálatok kivitelezésének és értékelésének bemutatása. 

   

  Az aktuális centrumtalálkozóra valamennyi centrum képviseletében neuroradiológus Kollégák is meghívásra kerülnek, így lehetőség nyílik a két szakma közötti interaktív egyeztetésre is. Hamarosan küldöm a részletes a programtervezetünket.  

   

  Centrumonként az egyetemi és országos intézményekből a vezető Kollégák mellett plusz két fő részvételére van lehetőség. Az egyéb stroke centrumok részéről a vezető Kolléga mellett plusz egy fő jelentkezését várjuk. 

   

  Mellékelten küldöm a regisztrációs lapot, amelyet legyetek szívesek a jozifek.eszter@pte.hu email címre visszaküldeni február 20-ig.   

   

  Üdvözlettel,

   

  dr. habil Szapáry László

  Magyar Stroke Társaság Elnöke

   

  Letölthető dokumentumok:

  Program

  Jelentkezési lap

   

   

Vissza