Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
Vascularis Neurologia folyóirat

Lapunk az első év önálló kiadását követően 2010-től a Tudomány Kiadóval kötött szerződés alapján új,kölcsönösen előnyös feltételek mellett jelenik meg. Szeretnénk a lap színvonalát emelni, terjesztését szélesíteni a hazai és a magyar anyanyelvű külföldi szakmai olvasók körében. Szeretnénk megtartani azt a szerkesztési elképzelést, hogy mind az alapkutatás, mind a klinikum képviselői közléshez jussanak a lapban. Tervezzük, hogy rövidesetismertetésekkel, könyv- és cikkreferálással színesítsük a lapot. Teret kívánunk adni azoknak a szakmánkat érintőegészségpolitikai kérdéseknek is, amelyek széleskörű érdeklődésre, közös vélemény kialakítására, állásfoglalásokraadnának lehetőséget. Így a vascularis neurologus ráépített szakorvosi képesítés ügyével, minden stroke-részleg lízisvégzésére való akkreditálásának kérdésével. A lap a Magyar Stroke Társaság hivatalos lapja, így változatlanul a lapfontos feladata a társasági hírek folyamatos közlése.

Prof. dr. Nagy Zoltánfőszerkesztő

Alábbiakban lapszámonként tekintheti meg a megjelent cikkek címét, szerzőit és összefoglalását. Amennyiben Ön a MST tagja a teljes cikket is megtekintheti és le is töltheti PDF formátumban.

Fontos!
A teljes cikkek a nyomtatott változat megjelenését követő 6 hónap elteltével, felhasználói adatokkal történtbejelentkezés után (!) érhetők el elektronikus formátumban!
Lapszám:
  • Fedőlap
  • Impresszum
  • Szerkesztő levele
  • Tudományos Program
  • Előadáskivonatok