Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

A MST legfrissebb hírei


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Videóbeszámoló és kérdőív a 2020.05.28-i online Stroke Centrum Találkozóról
  2020.06.12.

  Tisztelt Kollégák!

   

  Sikeresen lezajlott május 28-án online formában az idei Stroke Centrum Találkozó a Boehringer Ingelheim és az Angels Kezdeményezés gondozásában.

   

  A rendezvényt hiánypótló jelleggel szerveztük meg digitális csatornán keresztül, mert az idén márciusra tervezett találkozót a járványhelyzetre való tekintettel elhalasztottuk.

   

  Találkozónk aktualitását egyrészt a stroke centrumok munkájának és tapasztalatainak értékelése és megbeszélése adta, másrészt pedig a jövőben is várható, COVID-19 vírusfertőzött stroke betegek ellátásának kérdései, amelyeket illetően nemzetközi kitekintéssel is szolgáltunk.

   

  Előadóink: Dr. Szapáry László, Prof. Bereczki Dániel, Dr. Óváry Csaba és Dr. May Zsolt voltak.

   

  Az eseményről VIDEOFELVÉTEL készült, amely regisztrált tagjaink számára, felhasználó névvel, jelszóval történt bejelentkezést követően megtekinthető a honlapunkon IDE KATTINTVA

   

  Köszönjük a nagy számú regisztrált résztvevőnek az érdeklődést, és egyúttal kérjük, szíveskedjenek kitölteni az alábbi visszajelző kérdőívet, hogy tanulhassunk belőle és amellyel segíti munkánkat a későbbi hasonló események szervezésével kapcsolatosan!

   

  KÉRDŐÍV

   

  Üdvözlettel: 

  Dr. Szapáry László
  az MST elnöke

   

Vissza