Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
Az ARNI-ról itt részletesebben tájékozódhat:
http://www.strokeneurorehab.hu/


ARNI-módszer
Az Action For Rehabilitation from Neurological Injury (ARNI) egy nemzetközi jótékonysági intézet, amely leginkább az önrehabilitácíós, feladat orientált specifikus, funkcionális edzéssel és egyéni megküzdési-stratégiák alkalmazásán keresztül nyújt fontos támogatást a stroke-on átesettek számára a stroke hatásainak leküzdésében. Ezt a speciális , a UK Stroke Forum for Education and Training által jóváhagyott kurzust, a UK Stroke Network (NECVN & Beds & Herts Heart & Stroke Network) közreműködésével olyan terapeuták és professzionális gyakorlati oktatók számára hozták létre, akik a stroke utáni funkcionális rehabilitáció és tréningprogram területén elméleti, valamint gyakorlati szaktudást, megfelelő tapasztalatot adnak át.

Az ARNI-módszer a STROKE túlélők, agyi sérültek számára kifejlesztett, klinikai és egyetemi kutatáson, funkcionális edzésen, egyéni megküzdési stratégián alapuló tréning.
A módszer Angliában már 15 éve működik. Több száz instruktor szerzett diplomát, jogosultságot ahhoz, hogy stroke-os betegeket kezelhessen.

STROKE Neuro Rehab
A Stroke Neuro Rehab az ARNI Institute által hitelesitett, képzett oktatókkal rendelkezik a Stroke Rehabilitációs Tréning lefolytatásához. Nagyon fontos célunk, hogy bebizonyítsuk a stroke túlélőknek, hogy az ARNI módszer segítségével sikereket tudnak elérni. A cselekvéseik iranyitásaval magabiztosabbak lesznek és így minél hamarabb vissza tudnak kerülni a hétköznapi aktív életbe.
Célunk az, hogy Magyarországon is minél többen ismerjék meg ezt a funkcionális, rendhagyó tréninget. Létrehoztunk egy budapesti központot és most azon dolgozunk, hogy hasonló központokat tudjunk létesíteni szerte az országban. Fontos, hogy a stroke és egyéb idegrendszeri sérültek fejlődését figyelemmel kísérjük és számukra workshop-ot szervezzünk, ahol a gyakorlati tréninget is oktatjuk.
Az akut stroke osztály elhagyása után véget ér a kórházon belüli rehabilitácíó. Ezután lehetőség van a járóbeteg ellátás részeként igénybe venni a rehabilitácíót, ahol szakemberek segítik a betegek további felépülését.