Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Strokeinfó alapítvány

Az Alapítvány története

Én sem hittem, hogy pont velem történik meg!

„5 évvel ezelőtt 2006 áprilisa úgy indult számomra, mint a tavasz máskor. Majd a hónap vége úgy zárult, hogy élet-halál között feküdtem eszméletlenül egy idegsebészet intenzív osztályán.Több mint három hónapot töltöttem kórházban, és a teljes felépülésem még a mai napig tart. Biztos vagyok benne, hogy oka volt annak, hogy életben maradtam.
Elhatároztam, hogy minden eszközzel küzdeni fogok, hogy életben maradjanak, akiket elért ez a betegség. Az is fontos nekem, hogy ezek az emberek minél teljesebb életet élhessenek. És végül, de nem utolsó sorban ma már elengedhetetlen a felvilágosítás a stroke tekintetében.
Ezért kezdeményeztem egy olyan szervezet megalakítását, ahol új felfogásban, egyszerre foglalkozunk az egészséges élet fenntartásával és a betegségek megelőzésével.”


Sarkadi Gabriella – A Kuratórium elnöke

Az Alapítvány céljai

 • A stroke (elsődleges és másodlagos) megelőzéséről közérthető és a hétköznapokban jól használható módon tájékoztasson, illetve mutasson új látásmódokat a medicina területén.
 • Információt adjon arról, hogy a túlélők (a gyógyulók) a rehabilitációról kikerülve hogyan és hol folytathatják felépülésüket.
 • Segítsen a gyógyulók kapcsolattartásában.
 • Segítséget nyújtson önismereti, önfejlesztő módszerek megismeréséhez, meditációs technikák gyakorlásához.

Üzenetek

Az alapítvány központi értékei: hitelesség, tudatosság, lehetőség keresés.

 • 1., A szervezet küldetése
  A Strokeinfó Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy segítse az embereket abban, hogy egészségesek tudjanak maradni.
  A stroke betegségben sérült emberek megkaphassák azt a gondoskodást, odafigyelést, azokat az információkat, amelyek hozzásegítik őket a boldog és teljes élethez.

 • 2., A szervezet jövőképe:
  Az általunk létrehozott közösség hatására, az egészségnevelés és a rehabilitáció fejlesztésével jelentősen csökkent a stroke megbetegedések száma, és ezzel egyetemben bővültek a társadalmi-gazdasági értékek.

 • Az Alapítvány alapvető „terméke” a HONLAP, amelyen keresztül az érdeklődő tájékozódhat az aktuális eseményekről, hírekről, a betegség részleteiről, a megelőzés módjáról, a rizikófaktorokról, és végül, de nem utolsó sorban a rehabilitációról. A tartalmak folyamatosan frissülnek, bővülnek:
  http://www.strokeinfo.hu

Működő programjaink

 • Iskolai Életmód Program: A projekt célja, hogy már fiatal korban megkezdődjön az egészséges életmódra nevelés, amikor az ember a legfogékonyabb a változtatásra és a szervezet még egészséggel teli.

 • Egészség és harmónia tere: A program célja, hogy szakemberek részvételével, ugyanakkor közérthetően tájékoztassa az egészségtudatos embereket, érdekes témákkal és a hallgatóság bevonásával.